Termeni și condiții

Daca utilizati site-ul www.hgmedical.ro in mod implicit, sunteti  de acord cu termenii si conditiile de mai jos:

1.Termeni generali

1.1 Acest site (denumit generic SITE) este proprietatatea HG Medical GL SRL, cu sediul in Judetul Galati, Str. Saturn nr.2,  inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J17/148/2011, Cod Unic de Inregistrare RO28000256. Accesarea acestui site ori a oricarei parţi din acest site presupune acordul tacit in ce priveste termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare isi produce efectele intre dumneavoastra si HG Medical GL SRL. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

1.2 HG Medical GL SRL poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.

1.3 Continuand sa utilizati site-ul presupune acordul dumneavoastra tacit si achiesarea in intregime la Termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza. Utilizarea presupune acceptarea regulilor HG Medical GL SRL.

1.4 HG Medical GL SRL poate suspenda sau intrerupe, in orice moment, acces la site, fara a anunta in prealabil. De asemenea, poate limita accesul la site ori la anumite parti din site. Totodata, HG Medical GL SRL poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

2.Protejarea datelor

Vi se va solicita la un moment dat să furnizaţi informaţii de natură personală. Nu aveţi, în nici un caz, obligaţia să răspundeţi la aceste întrebări, dar dacă faceţi acest lucru vom considera că avem consimţământul dvs. de a procesa şi folosi informaţiile pe care ni le furnizaţi. Toate datele personale obţinute de pe site-ul nostru web sunt folosite exclusiv pentru a ne manifesta interesul faţă de dvs., pentru a vă trimite informaţii despre produs sau prezentarea diverselor oferte. Noi nu distribuim datele către terţi, oricare ar fi aceştia. Puteţi fi siguri că informaţiile dvs. vor fi tratate în regim de confidenţialitate, în conformitate cu legislaţia română privind protejarea datelor.

3.Incheierea responsabilitatilor

Responsabilitatile si obligatiile parților contractante sub acești Termeni si Conditii vor ramane aplicabile, pana la momentul in care utilizatorul inceteaza sa mai utilizeze site-ul HG Medical GL SRL. Daca vom considera ca ati incalcat ori va suspectam ca ati incalcat una sau mai multe prevederi, ne rezervam dreptul de a va suspenda definitiv accesul la site, fara o notificare in prealabil, dumneavoastra ramanand responsabil pentru daunele produse.

4.Legea aplicabila si jurisdictia

Site-ul web este administrat de HG Medical GL SRL şi se supune legislaţiei României şi jurisdicţiei instanţelor române.